Društvena odgovornost

Kao lider u agroindustriji regiona Victoriaoil je posvećena odgovornom poslovanju u svim sferama svog delovanja – od saradnje sa primarnim poljoprivrednim sektorom, preko prerade i proizvodnje, do razvoja lokalnih zajednica u kojima posluje.

Čvrstog uverenja u uzajamnost uspeha kompanije i sredine u kojoj ona posluje, Victoriaoil ulaže značajna sredstva i resurse u očuvanje životne sredine i razvoj lokalne zajednice.

U proteklih deset godina poslovanja, kompanija je pomogla veliki broj pojedinaca i organizacija, investirajući u razvoj društva preko pola miliona evra. Brojni su projekti u kojima je Victoriaoil učestvovala - humanitarne akcije, stalne donacije za šest narodnih kuhinja za stanovnike kosovskih enklava kao i brojne donacije lokalnoj zajednici.

Kako duboko verujemo da uspeh jedne kompanije počiva najpre na njenim zaposlenima, Victoriaoil posebno vodi računa o internoj zajednici svih svojih zaposlenih kojih je danas preko 300. U skladu sa korporativnom kulturom i vrednostima kompanije, Victoriaoil podstiče individualni razvoj svakog člana kolektiva i zajedno sa svojim zaposlenima kreira radno i poslovno okruženje zasnovano na saradnji, poverenju, podsticanju i nagrađivanju uspeha.