O nama

Osnovna delatnost kompanije Victoriaoil je proizvodnja sirovih i rafinisanih ulja, biodizela i proteinske sačme. Danas ova fabrika na godišnjem nivou preradi blizu 220.000 tona suncokreta i preko 85.000 tona soje, a tehnologija prerade omogućava punu fleksibilnost proizvodnog procesa rafinacije uljarica. U Victoriaoilu se nalazi i najmoderniji pogon za punjenje i ambalažiranje jestivog ulja, kapaciteta 14.000 litara na sat.

Prepoznatljiv potrošački brend ove kompanije je Iskon, jestivo suncokretovo ulje najvišeg kvaliteta, čija godišnja proizvodnja premašuje 70 miliona boca. Izvanredni rezultati su postignuti ne samo na domaćem tržištu, već i kroz izvoz u Austriju, Slovačku, Italiju, Holandiju, Sloveniju, Mađarsku, Grčku, Bugarsku, Hrvatsku, Bosnu i Hercegovinu, Crnu Goru, Makedoniju i Albaniju. Kvalitet Iskona potvrđuju i brojne nagrade i priznanja kako stručne javnosti, tako i samih potrošaca.

Značajni izvoz Victoriaoil postiže, osim u segmentu rafinisanih ulja, i u plasmanu ostalih proizvoda iz svog asortimana, što je kompaniju pozicioniralo u red najvećih pojedinačnih neto izvoznika u Srbiji. Konkurentan nastup u našoj zemlji i van nje garantuju brojni implementirani standardi u skladu sa najstrožom legislativom razvijenih svetskih tržišta: ISO 9001, HACCP, ISO 14001, ISO 45001, KOSHER, HALAL, IFS Food, GMP+B2 i ISCC.

 

Prerađivački kapacitet:

  • 1.200 t suncokreta na dan
  • 800 t soje na dan
  • 800 t uljane repice na dan

Proizvodni kapacitet fleksibilnog pogona rafinerije:

  • 300 t na dan rafinisanih ulja

Kapacitet punione - pogona za flaširanje jestivog ulja

  • 14.000 boca na sat